Hosting&Care

A Hosting&Care szolgáltatás célja, hogy megoldást nyújtson céged weboldalának és Google MyBusiness fiókjának naprakészen tartására, valamint biztosítsa céged levelezésének biztonságát.

Hosting

Hosting

Az ország egyik legelismertebb hosting cégének szolgáltatása kiváló alapot nyújt a stabil, gyors és megbízhatóan teljesítő webes jelenlét megvalósításához.

Karbantartás

A CMS rendszer, pluginek, valamint biztonsági szoftverek naprakészen tartásával megelőzhetőek az akár adatvesztéssel járó problémák.

Weboldal tartalomkezelés

Céged weboldalának elsődleges célja a tájékoztatás. Az elavult tartalmak aktualizálását bízd ránk, így az oldal naprakészen várhatja a látogatókat!

Biztonsági mentés

Rendszeres biztonsági mentések készítésével és tárolásával képesek vagyunk megvédeni - többek között - céged levelezését egy váratlan adatvesztés esetén.

Ügyfélszolgálat

Probléma akadt? Az erre a célra külön kijelölt telefonos, valamint e-mail elérhetőségeken, akár azonnali megoldást tudunk nyújtani.

Google Cégem kezelés

Tartsd naprakészen üzleted nyitvatartását, valamint minden, a cégeddel kapcsolatos információt, hogy vásárlóid könnyebben megtaláljanak!

Ismerkedj meg

A Hosting&Care csomagajánlatokkal

Minden csomag maximális gondoskodást nyújt céged számára, csupán a tárhelyméretben térnek el egymástól.

Nagyobb tárhely igény esetén kérj ajánlatot!

Starter

4999HUF / hónap

Business

7499HUF / hónap

OFFICE

9999HUF / hónap

COMPANY

14999HUF / hónap

Hívj fel, vagy írj egy üzenetet!

Engedd meg, hogy gondját viseljük céged webes jelenlétének!

Tudd biztonságban vállalkozásod levelezését, tartsd naprakészen céged weboldalának, valamint Google Cégem fiókjának tartalmát és legyél mindenki által elérhető!