Kiemelt Referenciáink - Projektek, amelyekre büszkék vagyunk

LandRo Invest Kft.

Győr környéki építőipari és ingatlan közvetítéssel foglalkozó cégnek készítettünk bemutatkozó és ingatlanportál jellegű weboldalt 2022-ben.

Landro Invest Kft. webdizájn mockup
small food kft webdesign mockup
Small Food Kft.

Az olasz ételkülönlegességek szakértőjének készítettünk online rendelési lehetőséget is biztosító weboldalt 2022-ben.

Kalonda Bausteller Kft.

A 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Kalonda Bausteller Kft. svájci piacra lépését támogattuk weboldaluk elkészítésével 2022-ben.

Über Steel Hungary Kft.

Fémipari gyártással foglalkozó pápai gyárnak készítettünk több nyelvű, bemutatkozó jellegű weboldalt 2022-ben.

Bebútorozlak.hu

A nagy sikerű Bebútorozlak bútor kiskereskedelmi márka számára készítettünk új webshopot, amely a 2011-es elődjét váltotta 2022-ben.

Polgar Pharma Kft.

Az ADAM COSMETICS prémium minőségű szépségápolási termékeket gyártó és forgalmazó márka termékeit vezettük közösen online piacra 2021-ben.

Tipo-Comp Bt.

A 2022-ben 27 éves Tipo-Comp Bt. dekor és reklámkivitelezéssel foglalkozó pápai vállalkozás weboldalát alkottuk újra a letisztultság jegyében.

West 8500 Bt.
Az 1999 óta üzemelő, nagy példányszámban értékesítő asztalos vállalat termékei, valamint egyedi rendelési felületük már elérhető online.
Bovirex Kft.

A több évtizedes nagykereskedelmi múltra visszatekintő vállalat online jelenléte gyökeres megújuláson esett át 2021-ben.

MAJA-ESTHETICS Bt.

Győr legnívósabb műszempilla & szemöldök szalonja működésének második évében, 2020-ban gazdagodott megújult online megjelenéssel.

MALINA-HOUSE Bt.

A Bakony erdejének ölelésében található Eliza Vendégház integrált szállásfoglalóval és NTAK összeköttetésű weboldallal gazdagodott 2020-ban.

Kőfejtő Pince Kft.

A somlói Kőfejtő Pince weboldala egy, a termékeket és az alkalmazott borászati technológiát ismertető magyar és angol nyelven elérhető one pager. 

És ez még nem minden!

Landing pagek és további webes megoldások kivitelezését is vállaljuk, továbbá számos projektünket alvállalkozóként valósítottuk meg, amelyeket itt nem tüntettünk fel. Keress fel minket és megmutatjuk azokat is!

Horst Fuchs