Engedd meg, hogy bemutassam

Néhány kedvelt projektünk!

Webdizájn és kivitelezés

A Bovirex Kft. a magyar piac egyik meghatározó, hús export-importtal foglalkozó magyar tulajdonban lévő vállalkozása. A több évtizedes nagykereskedelmi múltra visszatekintő vállalat online jelenléte gyökeres megújuláson esett át 2021-ben.

Webdizájn és kivitelezés

A tradicionális somlói Kőfejtő Pince első weboldala egy, a termékeket és az alkalmazott borászati technológiát ismertető one pager, amely magyar nyelven kívül angolul is elérhető a látogatók számára. Az oldal a tervek szerint később kosárrendszerrel bővül, tehát a pincészet online is fog tudni értékesíteni.

Iconic Lash Salon - portfólió mockup

Webdizájn és kivitelezés

Győr leggyönyörűbb műszempilla & szemöldök szalonja működésének második évében gazdagodott egy új weboldallal, amely a dolgozók és a szolgáltatások bemutatásán túl lehetőséget nyújt a látogatóknak a Salonic.hu időpontfoglalójával történő időpont-egyeztetésre.

Webdizájn és kivitelezés

A Bakony erdejének ölelésében található a fantasztikus Eliza Vendégház, amely a legkiválóbb szolgáltatásokkal és lehengerlő megjelenésével garantálja a kikapcsolódást vendégeinek. A vendégház teljesen megújult weboldalt kapott, amely integrált NTAK összeköttetésű szálláskezelővel egyszerűsíti a foglalást.

Eliza Vendégház Webdizájn Mockup
Motoragazzi Pápa webshop Elekes Márton

Webdizájn, webshop készítés és PPC

A Motoragazzival való együttműködésem már a vállalkozás indulását megelőzően kezdődött. A cég webshopjának teljeskörű kivitelezésén túl, az online marketing stratégia megtervezését és kivitelezését is rám bízták.