itt vagyunk, hogy segítsünk

… az izgalmas szövegeket író Fannival, valamint céged új arculatának megalkotójával, Boglárkával közösen mindent megteszünk vállalkozásod sikere érdekében.

Szőke Boglárka
Szőke Boglárka
Graphic / Visual Designer

Megtervezem a vállalati digitális megjelenés vizuális elemeit.

Elekes Márton

Elekes Márton

Online marketing tanácsadó & Sitebuilder

Életre keltem céged weboldalát és projekteket menedzselek.

Loibl Fanni
Loibl Fanni
Marketingkommunikációs szakértő & Marketing Szövegíró

Marketingstratégiát tervezek és marketing szövegeket írok.

Céged sikeréért elhivatottságból
elégedettségedért kötelességből küzdünk

Elekes Mártonnak hívnak, kereskedelem és marketing szakon, marketingkommunikáció szakirányt végzett, jelenleg gazdálkodás és menedzsment szakos hallgató vagyok.

Kreatív csapatommal, elsősorban hazai vállalkozásoknak kínálunk megoldást digitális megjelenésük megvalósítására. Olyan online vállalati jelenlétet tervezünk és üzemeltetünk, amelyen a munkájukat hivatásuknak tekintő grafikus, marketingkommunikációs szakember, marketing szövegíró és webfejlesztő szakember dolgozik. 

Célunk, hogy a legelégedettebb ügyfélkört tudhassunk magunkénak, valamint ötleteinkkel sikeresebb értékesesítést és színvonalasabb online megjelenést biztosíthassunk ügyfeleinknek.

Tudom, hogy a személyes egyeztetés a legjobb módja annak, hogy megismerjük a céged által képviselt értékeket. A terméked/szolgáltatásod, a versenytársaid, valamint a célközönséged ismeretében tudunk segíteni, hogy a leghatásosabb üzenetet közvetítse céged leendő honlapja.

Személyes tárgyalásra Pápán, Győrben, valamint a Közép-, és Nyugat-dunántúli régió további településein tudunk lehetőséget biztosítani.

Amennyiben úgy döntesz, hogy együtt dolgozol velünk, garantáljuk számodra a korrektséget és kiszámíthatóságot. Kezeskedünk afelől, hogy együttműködésünk ideje alatt és azt követően is számíthatsz ránk, akár tanácsra, akár technikai segítségre van szükséged. Céged érdekeinek maximális figyelembevételével tervezzük meg és valósítjuk meg az elképzeléseid.

Célunk, hogy kis- és középvállalkozások vezetőivel való szoros együttműködésben valósítsunk meg professzionális, marketing szemlélettel megtervezett digitális megjelenést. 

Együttműködésünk során meghallgatjuk az elképzeléseid, megosztjuk veled a tapasztalatainkat és tanácsainkat. Végig segítünk téged és a vállalkozásod a megújulás folyamatán – a tervezéstől, a megvalósításon át a menedzsment jellegű szolgátatásokig.